Spring til indhold

Nyttige værktøjer til at starte din online tilstedeværelse

KØB ET DOMÆNE

For at få en hjemmeside, skal du først have et domæne. Vi anbefaler at købe domæne hos de danske Netsite, som tilbyder dansk support døgnet rundt.
 
Se om dit nye domæne er ledigt her
 

NY HJEMMESIDE

Du behøver ikke være IT-ekspert eller kunne kode, for at lave en hjemmeside. Med værktøjet Wix.com kan du nemt opsætte en flot hjemmeside ved at bruge flotte skabeloner som du fylder ud med dine egne billeder og tekster. Wix er på engelsk.
 
Gå til Wix.com her
 

VÆLG DET RETTE SØGEORD

Ved hjælp af Søgeordsplanlægning i Google Ads kan du finde søgeord, der kan være med til at sikre, at din annoncer og hjemmeside bliver vist for den rette målgruppe.
 
Gå til Google Søgeordsplanlægning
 

INSTAGRAM

Instagram er et socialt medie, hvor du har mulighed for at finde kunder, skabe netværk og lave positive relationer, der kan styrke din forretning.
 
Kom i gang med Instagram her
 

FACEBOOK FOR VIRKSOMHEDER

Dette er et gratis værktøj til at skabe vækst i din forretning på Facebook. Værktøjet hjælper dig til at udvikle din virksomheds onlinetilstedeværelse og få kontakt med kunderne.
 
Gå til det gratis værktøj her
 

GOOGLE ADS

Nå ud til dine nye kunder med annoncer, når de søger på Google. Du betaler kun, når nogen fx klikker videre til dit website eller ringer til din virksomhed.
 
Kom i gang med Google annoncering her
 

NYHEDSBREVE

Med et nyhedsbrev har du en god måde at holde interessen hos dine kunder. Du kan fx sende et nyhedsbrev hver måned, hvor du deler nye opskrifter, rabatkoder eller spædende konkurrencer. Vi anbefaler værktøjet MailChimp, som har en gratisversion.
 
Gå til MailChimp her